Elegire

Voor medewerkers: Al op jonge leeftijd maken wij een keuze voor studie en vervolgens gaan we werken in deze gekozen richting. Na een aantal jaren slaat dan de twijfel toe. Zit ik nog op de goede plek? Ervaar ik nog voldoende energie en plezier in mijn werk? Soms ontstaat de twijfel doordat de organisatie gaat veranderen. Er worden andere kwaliteiten van je gevraagd of ontstaat er door een reorganisatie onzekerheid over je toekomst. Welke situatie ook op jou van toepassing is, het is essentieel om zelf de regie te houden in jouw loopbaan, met plezier naar je werk te gaan en daarbij je talent te laten spreken. Het is niet vreemd dat er ergens in je leven een moment komt dat je tot een andere keuze wilt komen.

Als jij zo’n keuzemoment bereikt of gewoon eens wilt sparren over je toekomst dan ondersteunt ELEGIRE jou op een professionele wijze in je zoektocht. Diverse oefeningen, testen en vooral de persoonlijke gesprekken en aandacht worden ingezet om helderheid te verschaffen. Ik vertel je niet wat je moet doen, de antwoorden liggen in jezelf. Ik help ze te ontdekken, door vragen te stellen, je te inspireren en je uit te dagen. Ik zet graag mijn creativiteit in tijdens loopbaan trajecten. Dat is mijn passie!

Met kleine sprongen bereik je ook resultaat. Heb jij de veerkracht van een springplank al in je?

Voor organisaties: Vitale en bevlogen medewerkers in uw organisatie werken aanstekelijk, zijn inspirerend en geven energie. Deze medewerkers zijn productiever, weerbaarder en minder vaak ziek. Het is dan ook van belang naast de nodige zakelijkheid ook aandacht te hebben voor zingeving en vitaliteit. Het zorgt voor duurzaam inzetbare medewerkers die hun talenten volledig kunnen ontplooien.
Op het moment dat u of de medewerker zich afvraagt of hij/zij nog genoeg voldoening uit het werk haalt dan is ELEGIRE een goede partner!
Samen met u en uw medewerker bepalen we wat nodig is om de toekomst weer vol energie en vertrouwen aan te kunnen. Een concreet stappenplan maakt hier onderdeel van uit.