Loopbaanonderzoek

Op basis van een oriĆ«ntatiegesprek bekijken we samen wat je nodig hebt en wat je loopbaanvraag is. Een traject duurt gemiddeld vier maanden en bestaat uit 6 tot 8 gesprekken, waarbij je tussentijds opdrachten maakt. Deze gesprekken gaan echt over jou. De methode die ELEGIRE hanteert is gebaseerd op het koersonderzoek van Adriaan Hoogendijk. In dit programma begeleid ik jou in je zoektocht naar het voor jouw meest aansprekende loopbaanperspectief. Daar waar jij energie van krijgt en je talenten kunt inzetten.

Tijdens het traject staan we uitgebreid stil bij:

  • Jouw biografie
  • Jouw kwaliteiten en uitdagingen
  • Jouw belangrijkste waarden
  • Wat jou energie geeft en waar je passie van krijgt
  • Jouw wensen voor de toekomst en hoe jij je talent gaat inzetten
  • Wat je nog meer nodig hebt!

Aan het einde van het traject stel je een persoonlijk actieplan op zodat je concrete handvaten hebt om te doen wat echt bij je past. Je bent dan in staat de voor jou wenselijke keuzes te maken. Optioneel kun je een door mij geschreven rapportage ontvangen met daarin hetgeen besproken en ontdekt is tijdens het traject.

We hebben tijdens het traject aandacht besteed aan je CV en je LinkedIn profiel.

Mocht jij je baan zijn kwijtgeraakt en graag een heel outplacementtraject willen doorlopen dan is dat ook zeker mogelijk. Graag bespreek ik jouw wensen in een persoonlijk gesprek.

Het inzetten van een beroepsoriƫntatietest gecombineerd met een aantal gesprekken is een mogelijkheid welke ik graag met je bespreek.

Kortom, er zijn veel mogelijkheden om jouw volgende loopbaanstap mogelijk te maken!