Mijn verhaal:vanaf juli 2017 ben ik werkzaam als loopbaanadviseur. Een beroep waar ik me helemaal in thuis voel. Als een empathisch, enthousiast en positief ingestelde persoon, een doorzetter met hoog verantwoordelijkheidsgevoel luister ik graag naar het verhaal van andere mensen. Door het stellen van de juiste vragen krijg ik het verhaal zo scherp mogelijk. Ik wil in mijn werk kwaliteit leveren en kom mijn afspraken na. Terugkoppelen en/of samenvatten van de tussentijdse resultaten is een natuurlijk onderdeel van mijn handelen.

Al in de periode daarvoor heb ik gekozen om een switch in mijn loopbaan te maken.  Hierbij heb ik echt mijn hart gevolgd en de financiële sector, waar ik ruim 20 jaar met veel plezier als manager heb gewerkt, achter me heb gelaten.

Als manager heb ik veel coachingstrajecten succesvol geïnitieerd en de medewerkers vervolgens ondersteund en gestimuleerd in het maken van keuzes voor een volgende stap in de loopbaan. Zowel binnen als buiten de organisatie.  Ik doe nu wat ik in mijn rol als manager ook het leukste vond; mensen ondersteunen bij het maken van keuzes in hun loopbaan. Hier ligt echt mijn passie!

Met mijn opleiding tot loopbaanadviseur en mijn praktijkervaring ben ik een uitstekende gesprekspartner voor zowel de werkgever als de werknemer. 

Ik ben consultant voor Q4Profiles/DISC* 

*Q4Profiles/DISC - gedrags analyse methode

 

Keuzes maken geeft energie!